Monday, January 19, 2009

Kjempe hælj !






















For en helg. Vår alles kjære Arne ba inn til storstilt kalas i anledning 30 års dagen. Feststemte og fulle av forventning ankommer vi Norsk moteforums lokaler på sjølyst, der vi blir møtt med sprudlevann og tente lys. Alt ligger til rette for en fantastisk kveld. Tapas i alle mulige former og smaker, gode ord, sang og musikk, ja det var reine oppbyggelsen. Topp stemning og en flott fest til ære for en mann som fortjener alt godt!


Ellers ble det utover kvelden underholdning i form av dans og sang av selvutnevnte entertainere. Dette gjorde stor lykke og bidro til at festen ble avsluttet på en verdig måte i mine øyne. De eldste tok turen hjem, men de hardbarkede fortsatte hos Ludvigsen og Næss på Grünerløkka. I en lun stue med god stemning blir kloke tanker og gode ord delt. Verdensproblemer løses og medmenneskelig kjærlighet fyller så godt som hele løkka. Mens snøen daler utenfor, skinner lysene på rommet til Jens og vi stortrives.


Men alle gode ting har en ende.. så i det klokka er blitt morgengry vandrer Marthine, Henrik og undertegnede hjemover. Mørket ligger over byen, men kritthvit nysnø lyser opp den lange veien hjem til Majorstuen. Og der vandrer vi, som tusener har gjort før oss.. langs akerselven prøver Marthine forgjeves å forevige noen ender som svømmer rundt i det kalde vannet. Charlotte sklir i trappa på sine alt for glatte støvletter og Henrik prøver å fortelle om farene ved å gå for nær vannet når man ikke vet hva som finnes under snøen..


I det vekkerklokka begynner å kime er vi trygt hjemme. Legger oss under dyna mens et smil leker om munnen.. dette var en fin lørdag:)

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Hallo Lotta:) Skal si du/dere har fått en finfin blogg!!:)
Du må holde den oppdatert, så skal jeg prøve å følge med så godt jeg kan:)
Klem Pompen

6:53 PM  
Blogger hen said...

Enig, en bra lørdag!
Hehe, gikk forbi endene ved Cuba i kveld igjen faktisk...de kikket bare rart på meg og gliste i nebbet. Føltes sånn hvertfall :)

11:41 PM  
Blogger Lotta said...

Hehe.. fantastisk! Du skal ikke se bort ifra at de kjente deg igjen. Vi gikk jo på ingen måte ubemerket forbi:)
Stas at dere følger med!

11:20 AM  
Anonymous Anonymous said...

Takk for at dere var med å gjorde festen så vellykket! Stas at dere fortsatte festen på løkka også! Jeg bøyer meg i støvet over deres utholdenhet.
Og ikke minst: TUSEN TAKK for gaven!

Klem fra påsan

7:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

En stor takk til Gud og de englene som er utplassert ved Akerselva for å passe på alle dem som er ute av stand til å ta vare på seg selv!

Sett rodder under støvlettene og la disse bli værende frem til litt utpå våren.
HMS foran alt!
Om noen skulle lure er også parkettgulver glatte, og brodder er en god ide!

12:58 PM  

Post a Comment

<< Home