Wednesday, January 07, 2009

Hei Hei ..

På en eller annen merkelig måte har vi forsømt hele bloggingen over lengre tid. Og til vår store overraskelse har den blitt etterspurt.. Så da er vi jo ikke vonde og be!

Så spørs det om de trofaste leserne har gitt opp etter noe jeg vil kalle en velvoksen pause.

Ting har skjedd: Vi har flytta noen hundre meter til en litt dyrere, litt penere og litt trangere leilighet. Sivilstatusene har forrandra seg både en og to ganger.

Dagene går raskt og er ikke nevneverdige hver og en, men det er ikke sjelden at det skjer noe som fryder unge pikehjerter:) Vi bruker mesteparten av tida vår på å snakke om alt det en skulle gjort og alt som ikke burde vært gjort, alt det som kommer til og skje, og hva som kunne ha blitt.... og åssen det hele skal ende:)

Vi har det igrunn som "plåmmen" i egget her vi bor midt i smørøyet. Er hverken sultne eller skralle og føler livet farer godt med oss alle.

Så vil vi prøve oss her igjen da, for en stakket stund:) skal prøve å vise dere det nye redet snart, er bare en intern feil her sies det.. så da må jeg spørre lillebror om hjælp!

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hehe, så utrolig godt å høre. Spesielt spennende med "alt som kunne vært annerledes og hvordan alt vil ende"... Hehehe, lugnt! Jeg veit hva som skjer. ;)

12:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Øyyy!! Dundre meg pine. Dette hadde jeg knapt trodd! De frustrerte er tilbake! Gratulerer!

Arne

1:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

Vi er tilbake! Sterkere enn noen gang! Facebook kan ikke erstatte bloggen til oss fruene:) Følg med, gutta!

Marthine:)

1:30 PM  
Anonymous Anonymous said...

For oss som ikke er villig til å innrømme at vi er sugne på nyheter fra "redet" er det supert å få en oppdattering på bloggen!
Og i påvente av at det blir leagal for the old boys å joine facebook : )

10:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

Neimen, er jentne tilbake; for en gledens stund for ei middelaldrende 31åring som sitter midt oppe i mørke skauen i Skien :)
Jeg ser frem til å følge dere pur-unge of single (for hvor lenge, mon tro???) fremover :)
Store klemmer fra Monica H Thorsnes

9:12 PM  

Post a Comment

<< Home